Om Energy Light

Vores mission

At fremme besparelser igennem sikre investeringer i fremtidens energiløsninger og effektivt at styrke vores kunders konkurrenceevne og beskæftigelse.

Energy Light er en ordreproducerende virksomhed og sikrer derigennem, at vi altid benytter de nyeste teknologier, for at du kan få det optimale udbytte på drift og besparelse. Vi ønsker at være din sparringspartner til din energioptimerede belysning, også som second opinion.

Vi sparer og giver tryghed

Vi gør meget for at tilpasse koncepter med de bedste muligheder inden for fremtidens energiløsninger. Vi holder fokus på at nedbringe den fossile afbrændning så meget som muligt igennem solcelle-, vind- og geotermiske teknikker. For at skabe et lavere forbrug tilbyder vi tilpasning af LED-belysning til eksisterende armaturer, hvor det er muligt, da vores filosofi er, at det er spild af ressourcer at smide noget ud, der fungerer godt. Men det er ikke altid, at løsningen er LED eller tilpasning. Vi ser på alle tænkelige teknikker for at skabe det bedste resultat for kunderne. Besparelsen skal passe til jeres behov nu og i fremtiden. 

Hos Energy Light benytter vi vores dygtige partnere til at udføre installationen. De er placeret over hele landet og er derfor altid tæt på dit nærområde.

Vores samhandel med de bedste og ofte store leverandører på markedet betyder, at vi altid kan give et godt og konkurrencedygtigt tilbud, som giver det optimale udbytte for dig. Vi har en del agenturer, som sikrer, at vi altid finder den bedste løsning. Energy Light er 100% danskejet med gode agenturer igennem vores partnerkontor i Hong Kong, som også er en del af vores RD-strategi. 

Skærper CSR-profilen

Da vi har stor viden inden for fremtidens energiløsninger, kan vi hjælpe internationalt. Det betyder, at vi ved at samarbejde med vores kunder skaber mulighed for bæredygtig udvikling i katastrofe-og udviklingslande. Det betyder, at vi skaber rammer for livgivende vand, tryghedsskabende belysning og uddannelsesprogrammer. Hjælp os med at hjælpe både lokalt og internationalt. Det skærper din virksomheds CSR-profil.

Energy Light er agent for gode producenter og har stærke samarbejdsaftaler. Derfor kan du regne med, at produkterne er i overensstemmelse med den nyeste udvikling, og at kvaliteten er høj og prisen konkurrencedygtig.

Altid nær dig

Energy Light har hovedsæde i Hjortespring/Herlev, og vi har servicepartnere samt samarbejdspartnere i dit lokalområde.

Virksomheden er stiftet af Kenni Andersen, som med sine mange års erfaring inden for teknisk projektstyring og innovation ofte skaber resultater, der ikke tidligere er set i Danmark.

 

Kunder har indtil nu sparet:

Dokumenteret besparelsespotentiale:


Bestil møde - online

Hvordan må vi hjælpe dig?


Seneste nyt

Risikofri solcelle investering

Ny pulje giver kr. 1,02 pr. kWh 10 år frem.

Aftalen kan ophæves, hvis der ikke opnås plads i puljen. Så ingen risiko.
Ordningen gælder også for anlæg, som ikke er bygget endnu

Læs mere her

Solcellerengøring

Vi tilbyder solcellerengøring, så du undgår tab på din investering i solcelleanlæg.
Læs mere om solcellerengøring her

Bedst Garanti

Endnu større tryghed, Danmarks bedste garanti.
Læs mere om Forever Green

Vagttelefon åben 24/7

Ring 42 533 597

Læs flere nyheder

El service

Sikker drift med vores service aftale. Er strøm vigtig for din drift, så tilmeld dig allerede i dag.

Læs mere her

 

Kontakt

Energy Light ApS

Gl. Klausdalsbrovej 491, Hjortespring, 2730 Herlev 
Telefon +45 42 533 597
E-mail: info@energylight.dk * Bestil online energi nyheder

Herlev - Hong Kong

Service PartnerDokumenter