Energiteknolog - din systematiske rådgiver

En ægte samarbejdspartner er en partner, der giver gode råd og hjælper med at realisere det, du må beslutte dig for.

Vores energiteknolog vil systematisk gennemgå dine tekniske forhold inden for klimaskærm, energiforbrug, energikilder, CO2–udslip og bæredygtighed.

Energiteknologen kortlægger dit anlægs forbrugsprofil (på hvilke tidspunkter bruger din bygning eller proces energi og hvor meget), og herefter er energiteknologen i stand til at sammensætte en komplet forbedringsløsning, der tager højde for alle relevante faktorer og sørger for, at din drift og produktion fortsætter så uhindret som muligt. Det er GRATIS at blive inspireret.

Det betyder, at forbedringsforslaget ikke blot tager højde for et, to eller måske tre fagområder, men ser på helheden som grundlag. På den måde kan investeringerne i energiteknologi blive effektive, mest muligt besparende og undgå at modarbejde hinanden.

Entrepriseledelse er en af energiteknologens kompetencer, og det betyder, at hvis du vil realisere energiteknologens forbedringsforslag, kan denne sørge for en gennemførelse af projektet til tiden og til prisen. Du har kun én kontaktperson undervejs, og det er din nye samarbejdspartner.

Læs mere om

Energirådgivning

Energiledelse

Energimanager

Din grønne profil - betaler sig

En samarbejdspartner som Energy Light fortsætter samarbejdet så længe, du ser det som en fordel. Energiteknologen sørger for, at dine investeringer i energi-, CO2- og bæredygtighed fortsat giver det budgetterrede afkast. Energiteknologen tegner gerne en fortsat samarbejdskontrakt efter realiseringen af forbedringsprojektet, hvor energiteknologen lægger et energibudget sammen med dig, overvåger det dagligt og kan give besked, når der sker afvigelser, eller når nye fordele opstår.

Energiteknologen bruger meget af sin tid på at følge udviklingen inden for tekniske fremskridt og politik. Derfor tager energiteknologen højde for de kommende begrænsninger og strategier i Danmark og på verdensplan. Du får den mest fremtidssikre løsning.

Med energiteknologen som samarbejdspartner kan du profilere dig som en grøn virksomhed (kan også tilse den private boligmasse). Du vil derfor også kunne omsætte energiteknologens arbejde til øget værdi (kursværdi, salgsværdi, branding, nye krævende kunder mm.).

Kunder har indtil nu sparet:

Dokumenteret besparelsespotentiale:


Bestil møde - online

Hvordan må vi hjælpe dig?


Seneste nyt

Risikofri solcelle investering

Ny pulje giver kr. 1,02 pr. kWh 10 år frem.

Aftalen kan ophæves, hvis der ikke opnås plads i puljen. Så ingen risiko.
Ordningen gælder også for anlæg, som ikke er bygget endnu

Læs mere her

Solcellerengøring

Vi tilbyder solcellerengøring, så du undgår tab på din investering i solcelleanlæg.
Læs mere om solcellerengøring her

Bedst Garanti

Endnu større tryghed, Danmarks bedste garanti.
Læs mere om Forever Green

Vagttelefon åben 24/7

Ring 42 533 597

Læs flere nyheder

El service

Sikker drift med vores service aftale. Er strøm vigtig for din drift, så tilmeld dig allerede i dag.

Læs mere her

 

Kontakt

Energy Light ApS

Gl. Klausdalsbrovej 491, Hjortespring, 2730 Herlev 
Telefon +45 42 533 597
E-mail: info@energylight.dk * Bestil online energi nyheder

Herlev - Hong Kong

Service PartnerDokumenter